slika 1

Renomirana Evropska kompanija sa lokalnim iskustvom

Od osnivanja u Beogradu 2015, fokus naše kompanije su komercijalni objekti, fabrike i logistički objekti. Razumevanje Srpskog tržišta, iskusni domaći inženjeri i “know-how” Cordeel grupe omogućavaju nam da nudimo i izvodimo bolja projektna rešenja za naše klijente. U svom smo poslovanju implementirali najbolja evropska iskustva i savremene trendove i prilagodili ih srpskim zakonima, troškovima i cenama.

Kompletna rešenja

Naš tim ima jedinstvenu poziciju da ponudi kompletna rešenja svih aspekata investicionog projekta. Na početku Vam možemo pomoći sa definisanjem projekta, studijom izvodljivosti i analizom potreba i budžeta projekta. Potom možemo projektovati i izvesti sve radove po Vašim zahtevima, uključujući tu i potrebna savetovanja sa arhitektama i dobavljačima. U trećem koraku možemo Vam ponuditi praćenje, upravljanje i održavanje radova kako bi oni svojim kvalitetom i cenom zadovoljili Vaše zahteve. Za Vas možemo realizovati kompletan projekat po sistemu "ključ u ruke". Krajnji cilj je svakako visok nivo kvaliteta uz realizaciju projekta na vreme i u okviru budžeta.

cordeel-head-office-czt_render_01_20170630.jpg

Partner od poverenja

Kao porodična firma, posebno cenimo kvalitet i pouzdanost. Oba parametra postižemo detaljnim planiranjem, implementacijom najboljih inžinjerskih praksi, kontinualnim praćenjem napretka radova i finansijskim menadžmentom projekta. Odnos poverenja sa klijentima, dobavljačima i podizvođačima za nas je od vrhunske važnosti. Iskrena i posvećena saradnja u realizaciji svakog segmenta projekta garantuje postizanje zacrtanih ciljeva.

 

Zdravlje, Bezbednost na radu i Zaštita okoline

U Cordeelu izuzetno vodimo računa o zdravlju, bezbednosti rada i zaštiti okoline. Posedujemo sve potrebne sertifikate, ali kvalitet i bezbednost za nas znače više od samih sertifikata. Sve naše kolege su aktivno involvirane u praćenju i stalnom poboljšavanju svakog dela radnog procesa. Mi se trudimo da u zaštiti naše okoline delujemo aktivno sa ciljem što bolje zaštite prirode. Svaki projekat predstavlja poseban izazov, ali našim aktivnim postupanjem mi stalno usavršavamo naša rešenja

Certificate ISO 9001 2015
Certificate ISO 14001 2015
Certificate ISO 45001 2018