How we work

Partner od starta to cilja

U Cordeelu, mi blisko sarađujemo sa Vama u svim fazama procesa izgradnje. Naš iskusni tim pokloniće Vam ličnu pažnju, detaljno planiranje i kvalitetno izvođenje kako bi se osigurao visok kvalitet naše usluge. Mi imamo posvećenu grupu eksperata koja poznaje srpsko tržište do najsitnijih detalja. Baš to detaljno poznavanje našeg tržišta, u kombinaciji sa istorijom i iskustvom Cordeel grupe, znači da ćemo uvek pronalaziti najbolja rešenja za Vas od starta do kraja projekta.

Naša rešenja

Od samog početka, naš tim će sa Vama raditi na definisanju Vašeg projekta, izradi idejnog rešenja koje će odgovarati Vašim zahtevima i budžetu. Mi donosimo inovativni pristup u sve što radimo uz pomoć stalnog praćenja najnovijih trendova u građevinarstvu i upotrebe najmodernijih softvera. Predvidećemo i nadgledati realizaciju svakog aspekta realizacije projekta, uključujući planiranje i projektovanje, ishodovanje potrebnih dozvola za gradnju, upravljanje projektom i izvođenjem radova, vođenje gradilišta, projektnu dokumentaciju, menadžment rizika, i na kraju, ali možda i najbitnije vodićemo računa o Vašim zahtevima i potrebama.

Zoppas

Odakle dolaze naša rešenja

Naši visokokvalifikovani inženjeri su osposobljeni da nađu najbolji prilaz Vašem projektu. Njihovo znanje i opremljenost uz mogućnost korišćenja ekspertize Cordeel grupe uvek omogućuju primenu najboljih Evropskih praksi na tehnički najkvalitetniji način. Blisko sarađujemo sa arhitektama, građevinskim inženjerima uske specijalnosti, sa dobavljačima materijala i usluga da bi smo sve detalje potpuno kontrolisali. Iskustvo stečeno godinama u kombinaciji sa najboljim praktičnim rešenjima garant je pouzdanih i inovativnih visoko kvalitetnih inženjerskih rešenja.

 

Sa nama je Vaša investicija u sigurnim rukama

Mi detaljno analiziramo i brzo delujemo u finansijskim aspektima svakog našeg projekta. Na samom početku, možemo pomoći izradom studija izvodljivosti i analize budžeta, kao i našim iskustvima da bi ste postavili ispravnu strategiju finansiranja.Putem planiranja i neprestanog praćenja svih finansijskih aspekata mi osiguravamo kontrolu troškova u cilju ispunjenja Vaših zahteva. U fazi održavanja izvedenih radova naša rešenja će osigurati duže trajanje Vaše tehnologije i objekta, odnosno efekti Vašeg investiranja biće produženi. Naš način rada rezultirao je sa velikim brojem uspešno izvedenih projekata i zadovoljnih klijenata.

Naš menadžment tim

Milena Markov

Chief Operating Officer - COO and Chief of Tender Department / Operativni direktor i Šef tehničke pripreme

milena.markov@cordeel.rs  

+381 60 3572608