Head quarters Cordeel Group

Personalizovana usluga i dugoročna saradnja

Da li Vam je potreban nezavisan partner koji posebno vodi računa o ličnim zahtevima klijenta i dugoročnoj saradnji? Cordeel Vam uvek može ponuditi kapacitete i finansijsku stabilnost velike internacionalne kompanije uz lojalnost, pouzdanost i autentičnost porodične firme.

Porodičan posao sa internacionalnim iskustvom

Mi potičemo iz malog Belgijskog grada Sint Niklaas, gde je Gislan Cordeel započeo stolarsku radionicu 1934. Od tada smo uspeli da porastemo u internacionalnu građevinsku kompaniju, aktivnu sa svojim predstavništvima u Belgiji, Holandiji, Srbiji i Bugarskoj. Poslujemo i na drugim Evropskim tržištima sa projektima u Francuskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Rumuniji. Grupa Cordeel godišnje prihoduje više od 650 miliona Eur-a, i zapošljava više od 1600 naših kolega, i uprkos svojoj veličini i snazi ostaje potpuno nezavisna kompanija u vlasništvu porodice Cordeel.

De Zaat
personal_approach.jpg

Kompletan paket usluga od ideje do realizacije

Mi gradimo sve vrste građevinskih objekata, od stanogradnje do industrijskih objekata, za privatne i državne klijente. Mi smo stalno u potrazi za novim načinima da gradimo kvalitetnije i ekonomičnije. Cordeel grupa poseduje svoje kapacitete za proizvodnju prefabrikovanih betonskih konstrukcija, čeličnih konstrukcija i čeličnih armatura za građevinarstvo, nameštaja i stolarije. Imamo svoje sektore za projektovanje i izvođenje građevinskih radova, za servisiranje i održavanje naše građevinke opreme i građevinskih mašina, te nezavisne sektore za bezbednost na radu i kvalitet. Imajući sve to u vidu, klijent nam može poveriti celokupan projekat sa potpunim poverenjem.

Cordeel radi i razmišlja u timu sa Vama i garantuje efikasnu izgradnju i objekte koji će izdržati test budućnosti, izgrađene na vreme i u okviru budžeta.

 

Više o Cordeel grupi

Naša Tržišta

Više od 1600 zaposlenih

650 mil. Eur godišnjeg prometa

11 kompanija

Realizovani projekti u 8 zemalja

  • Zemlje u kojima Cordeel ima svoja predstavništva
  • Zemlje u kojima je Cordeel gradio