zoppas_1.jpg

Renoviranje fabrike bez remećenja radnog procesa

Fabrika grejača Zoppas International

Zoppas Industries renomirani proizvođač grejnih elemenata i sistema, kupio je fabriku u Kikindi koja je zahtevala dogradnju i povećanje kapaciteta kako bi se zadovoljio planirani obim proizvodnje. Cordeel je realizovao projekat bez ikakvih remećenja proizvodnih procesa u postojećem objektu.
zoppas_2.jpg
zoppas_3.jpg

Informacije o projektu

Naziv projekta
Fabrika grejača Zoppas International
Lokacija
Kikinda, Serbia
Klijent
Zoppas Industries
Kategorija
Logistics & Production
Površina
7000.00 m²
Projektant
North Engineering
Type of contract
Generalni izvođač svih radova
Period
2018

Ispunjenje zahteva klijenta

Zoppas International je pre par godina kupio objekat u Kikindi sa ciljem pokretanja proizvodnje grejača i u Srbiji. Zoppas grupacija je jedna od vodećih svetskih proizvođača grejnih elemenata za kućnu upotrebu, industrijskih sistema i proizvoda za specijalne industrijske namene. Proizvodi različite vrste grejača koji se nalaze u širokoj primeni – od kućnih aparata, bele tehnike, pa do autoindustrije, opreme za medicinsku i prehrambenu industriju.

Kako su postojeći kapaciteti postali nedovoljni, Zoppas je odlučio da uradi proširenje postojećeg objekta. Cordeel je pobedio na tenderu za izbor glavnog izvođača svih radova i izveo radove u okviru definisanih rokova.

Građevinski radovi na proširenju bez remećenja postojeće proizvodnje

Naš inženjerski tim se suočio sa ozbiljnim izazovima izvođenja građevinskih i instalaterskih radova na proširenju objekta bez remećenja proizvodnog procesa u postojećem objektu. Osmislili smo i primenili nekoliko elegantnih rešenja, koje su uz našu organizaciju građenja rezultirali kvalitetnim objektom izgrađenim na vreme na veliko zadovoljstvo našeg klijenta.