ergomade_1.jpg

Svaki detalj je bitan za visoki kvalitet završnih radova

Nova moderna fabrika nameštaja Ergomade

Cordeel je izgradio novu fabriku nameštaja za Srpsko / Dansku kompaniju Ergomade. Ova moderna fabrika je optimizovana za tehnologiju izrade nameštaja visokog kvaliteta za kancelarijske i komercijalne prostore..
ergomade_4.jpg
ergomade_5.jpg

Informacije o projektu

Naziv projekta
Nova moderna fabrika nameštaja Ergomade
Lokacija
Merošina
Klijent
Ergomade
Kategorija
Logistics & Production
Površina
6500.00 m²
Projektant
Project engineering
Type of contract
Generalni izvođač svih radova
Period
2018

Razumevanje poslovne filozofije klijenta

Sa kompanijskom filozofijom Ergomade-a, koja znači visok kvalitet svakog dela nameštaja koji projektuju i proizvode, za Cordeel je bilo najvažnije da jasno shvati njihov proces rada. Da bi osigurali visoko zadovoljstvo klijenta, proverili smo i pratili svaki detalj tokom realizacije projekta. Rezultat je bio pažljivo osmišljen, funkcionalni i vizuelno skladni savremeni radni prostor koji najbolje odslikava filozofiju Brenda Ergomade.

Funkcionalni enterijer sa visokim kvalietom završnih radova

Po uspešnom završetku konstrukcije objekta, instalacija i eksterijera, Cordeelov inženjerski tim je sa puno pažnje izveo kvalitetno zahtevne enterijerske radove. Na kraju, kompleks je predstavljao odličnu kombinaciju funkcionalnog proizvodnog dela i modernog kancelarijskog prostora, ostvaren primenom kvalitetnih materijala i visokog kvaliteta završnih radova.